Forum

Du skal være logget ind for at oprette emner eller lave indlæg

Kultur - musik - køkken

Jeg vil gerne oprette denne gruppe, jeg håber vi med tiden kan få flere medlemmer. Med Kultur menes der  vi har et sted i Rimsøhuset der ER et kultursted.                                                                                                                                          Sagen er at vi i Kultur henseende ikke har nogen midler til at lave arrangementer, det kan være hvad som helst, eller ideer - musik - foredrag - rejsebeskrivelser - billeder fra rejseture - fortællinger a pro po den seneste bogudgivelse (8-11) hvor der var mange med lyst til at give en oplevelse videre. Ideer og folk er velkomn.                                                P  På vores visionsmøde lagde jeg en ny måde at få noget til at vokse indenfor kultur i Huset.                                                      KOM  og vær med til en videre udvikling af Rimsøhusets kulturside.  Ide og tanke  Mandag den 25. november i Rimsøhuset  KL. 14.

Kram til alle og vel mødt.   Hilsen Susan

God ide - Susan, -

Jeg regner med at rydde op i den eksisterende menustruktur efter mødet på mandag. Der er grupper der ikke er mere - og grupper der er opstået. - Det kunne være tjentligt at indrette menuen efter 'den virkelige verden' - som jo er noget der forandre sig med jævne mellemrum !:0)

Under alle omstændigheder set vi til det på forhånd aftalte møde på mandag.

Niels

Info..... Det er nu 14 dage siden vi havde en aften med Klyngerne.   I den forbindelse står fadøl anlægget og fustaser der stadig og fylder.  ?  har forsøgt at få arrangører i tale, ingen response. ????

I samme forbindelse er der forsvundet det meste af det musikanlæg vi havde i salen ?  ved du noget om dette, ville det være rart om det kom tilbage eller at der er en rimelig forklaring.???

 

Så lykkedes det, Fadøls anlægget, som vi jo ikke kunne bruge af, Nu bliver det hentet i eftermiddag.

OK det lykkedes efter 13 dage at fadøls anlægges og fustacer blev hentet.

Jeg ved ikke hvor mange der ser disse indlæg, skriverier, men det begynder at blive vigtigt at du er med.

Der er d.d en dagsorden for bestyrelses mødet den 12. december.

Der savnes en dagsorden for medlemsmødet som er på torsdag den 5. december kl 19.

Der er ting og sager at drøfte.  "Kultur-huset". -  vedtagelser omkring generalforsamling til marts. -

(brevstemmer ?) Arbejdsgrupper "hvem er de" der kom ikke noget referat efter visions mødet. tjah og måske er der lidt mere.  Kom og vær en del, Rimsøhuset skal være en del af Djurs.,,....!!!!!!

 

Hej Susan, -

Jeg ville gerne oprette den gruppe du beder om.

Er på den ene side i tvivl om der overhovedet er nogen der bruger forum, -

På den anden side kan jeg se, at der har været over tusinde besøg herinde - og det er nok ikke alene dig og mig.

Jeg ville vente til jeg fik referat fra gruppedannelserne - for over fjorten dage siden. - Jeg har ikke fået noget referat tilsendt.

Ligeledes er der ikke tilsendt nogle andre referater eller dagsordner for den sags skyld.

Jeg tar det som udtryk for, at der ikke rigtigt nogen der interesserer sig for et åbent forum, men hellere vil sidde og 'lurerpasse' - og se 'hvad andre' finder på.

Jeg lavde forum her primært for at alle skulle kunne komme til orde - Det er der åbentbart ikke behov for.

Jeg lavede også forum her, for at alle grupper selv kunne tage ansvar for at lave løbende kunne lave status på, hvad der foregår i grupperne. - Det er der åbentbart heller ikke behov for.

Og så lavede forum her, for at alle dokumenter som er af betydning internt i foreningen, skulle kunne være tilgængelige for foreningens medlemmer - Det er der åbentbart heller ikke nogen der syntes er særligt interessant.

Derimod finder jeg det interessant at den 'vision' sakset fra den offentlige hjemmeside, som blev leveret sammen med 'Visionsmødets' dagsorden, kun indeholder visioner om huset som kulturhus - ikke et ord om økonomi, og alligevel handlede visionsmødet primært om at få dannet grupper der tog ansvar for huset praktiske og økonomiske drift. - Ingen kulturgruppe.

Du spørger om der er nogen der bruger forum. - Der er åbentbart mange der 'kikker' - men ingen deltager - ikke engang de folk der kunne deltage med rent formelle indlæg.

Jeg har brugt en del tid på at sætte systemet op, forsøgt at få orden i referater og lignende - og gjort plads til at der yderlig kunne indsættes diverse dokumenter, diverse tilladelser, aftaler med det offentlige osv - og ikke mindst de løbende økonomiske oversigter, som bestyrelsen har lovet at leverer.  - Ikke ét er blevet tilsendt til at sætte ind.  (Jette har - på forespørgsel tilsendt hvad hun havde af gamle tekster - Tak for det Jette - Men ellers kun indkaldelse til det såkaldte 'visionsmøde')

Hvis der overhovedet er behov for noget sådant som ´medlemmernes.net' - så ser jeg gerne, at der er nogen (?) der tager over. - Jeg gider ikke mere. - Jeg vil gerne sætte vedkommende ind i de praktiske detaljer - så svært er det heller ikke - men for at det skulle kunne fungerer, kræver det dog, at administratoren har en vist 'flair' for at arbejde med et IT baseret CMS. Her er der brugt WordPress.

Hvis ikke der er nogen der tager 'bolden' op, regner jeg med bare at lade systemet passe sig selv. Der er betalt for de næste halvandet år, så kan i se om det forsvinder i glemsel - eller om der inden for den tid er nogen der syntes det er umagen værd at tage handsken op.

Klø på Susan - 😎

Niels